Welkom bij Trouwautoservice Zuid Holland 

Trouwauto Service Zuid Holland is een jong en dynamisch bedrijf. Wij hebben dit bedrijf opgericht om aan uw bruiloft iets speciaals toe te voegen. De trouwauto is een belangrijk onderdeel van uw huwelijksdag. Hiermee rijdt u naar het gemeentehuis, de foto locatie en feest locatie. Het zou toch prachtig zijn als dit een speciale auto is. 

Onze Jaquar MK VII is deze speciale auto en perfect geschikt voor uw bruiloft. Als u in deze auto gaat zitten waant u zich in 70 jaar autohistorie. Jaquar is ook niet zomaar een merk; Jaquar behoort tot de Engelse top op het gebied van oldtimers. 

Het gevoel van pure passie!

Wat doen wij nog meer?

Uw bruiloft bestaat niet alleen uit het verzorgen van het vervoer. Er zijn talloze zaken waar u aan moet denken of om rekening mee te houden. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan bloemwerk, trouw locatie, fotograaf, weddingplanner en nog veel meer. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners waarmee we samenwerken. Deze vindt u op de pagina Onze partners. Wij kunnen u, op basis van uw wensen, adviseren welke partner het beste bij u past. 

E-mailen
Instagram